Enpä ole ehtinyt muutamaan päivään blogeilemaan, kun olen ollut armaani luona. Perjantaina tosiaan grillailtiin ja juotiin ystävien kanssa, joita en ollut nähnyt pitkään aikaan. Oli tosi mukavaa, lauloin jopa ensimmäistä kertaa elämässäni karaokea! Olen aina halunnut kokeilla, muttei ole kantti riittänyt, pitäisi tuollaiset karaokevehkeet hankkia kotiinkin. Tuli ehkä hieman liikaa otettua, olin kuulemma vain hokenut jatkuvasti kuinka innoissani olen tilaamistani helmistä. Tosiaan löysin torstaina nettihelmikauppojen ihmeellisen maailman. Tarkoituksenani oli alunperin hankkia muovisia helmiäishelmiä askerteluliikkeestä paitaani varten, mutta nykyaikaisena tyttönä ajattelin tarkistaa olisiko netissä hyvä tarjonta askarteluliikkeiden sivuilla. Ajauduinkin eräille koruhelmiin erikoistuneille sivuille, joilta pystyi tilata monenlaisia helmiä edullisesti. Päädyin ostamaan lasisia helmiäishelmiä 30kpl, mutta kun kerran jotain tilaan, tilaan myös kunnolla. Tajusin pitäneeni aina millefiori-nimisistä lasihelmistä, en vain tiennyt niillä olevan erityinen nimikin. Meinasin pakahtua katsellessani erilaisia millefiorimalleja, niitä oli erimuotoisia, -kokoisia ja -värisiä suuret valikoimat! Päädyin tilaamaan neliönmallisia, vihreitä(tottakai vihreitä, se on selvä)millefioreita 50kpl ja niille kaveriksi samansävyisiä lasirondelleja. Ajattelin niistä sitten koota korusetin, vuorotellen niitä kahta helmilajia kuminauhaan. Jäin myös kuolaamaan upeita millefiorisydämiä. Vihreiden lisäksi mustat ja turkoosit millefiorit olivat erityisen upeita. Jos alan enemmänkin harrastamaan tätä korujen tekoa, varmasti tilaan tuolta lisää. Ai että odotan, että aarteeni tipahtavat postiluukusta!

Vatsani on jo kolmatta päivää kipeä. Tällä kertaa se herkistyi siitä, että söin keitettyä maissia. Hemmetti, sitä ei kohta enää uskalla syödä mitään. Onneksi ei sentään ole tällä kertaa niin kipeä kuin joskus. Nyt voin jopa syödä muutakin kuin maustamatonta jogurttia, mutta kohtuudella toki. Pitäisi varmaan tilata jossain välissä lääkäriin aika tutkimuksiin, vaikka ei kiinnostaisikaan niellä sentin paksuista muoviputkea. Äitini on joutunut sellaisiin tutkimuksiin useita kertoja, koska hänellä on ollut samat vaivat koko ikänsä. Viime vuonna hän pääsi leikkaukseen, kipujen syynä oli palleatyrä. Todennäköisesti jotain samansuuntaista minullakin. Ei hyvä. Toki myös painonpudotus voisi olla ratkaisu näihin vaivoihin, ja sitä tässä olenkin saanut 6 kiloa aikaiseksi. Ei minulla sinänsä ole mitään muhkumpaa ulkonäköäni vastaan, mutta jos siitä olisi muuten hyötyä, niin on se sen arvoista.

Huomenna taas töihin, blaah. Meni taas tänään niin huonosti, että oikein pelottaa mennä huomenna. Noh, en voi kuin toivoa, että huomenna taas onnistuisi.

-Täti