On taas se aika kuusta. Ovulaatio, tuo aika jolloin mikään ei onnistu ja kaikki vituttaa. Ja se tissikipu. Se on tällä kertaa aivan järkyttävä. Vieläkö joku väittää, että isot rinnat olisivat paremmat kuin pienet? Pienet ovat kivat ja kiinteät, isot roikkuvat ja ovat jumalattoman kipeät kerran kuussa. Sitäpaitsi Hello Kitty-rintaliivien koko loppuu c-kuppiin. Siitä olen ikuisesti katkera. Haluaisikohan joku adoptoida osan tissi-ihroistani omaan käyttöönsä? Pömppömahankin saa viedä samalla.

Tänään sentään vesi toimi, pääsin käymään suihkussa. Huoltomies tulee huomenna tsekkaamaan pönttömme, joka ei edelleenkään vedä. On ollut todella mukavaa olla kotona jalat ristissä ja odottaa, että pääsee töihin tarpeilleen. Töissä menikin ihan mukavasti, vaikka taas lähti yksi kollega. Alkaa olla aika yksinäistä, ympärilläni ei istu enää ketään. Toivottavasti saavat palkattua lisää kesäapulaisia, nyt on aivan liian hiljaista.

Kunhan nyt alan taas saamaan neuleita valmiiksi, laitan tänne niiden kuvia ja juttua niistä. Huomasin, että monella on täällä käsityöblogeja, ja totesin sen kivaksi ideaksi. Käsitöitä kun tulee tehtyä paljon, miksipä en laittaisi niitä tännekin muiden töllisteltäviksi. Lähdenkin tästä virkkaamaan lankakukkia paitaani ja katsomaan C.S.I:ta.

-Täti