Nukuin taas kerran pitkään. Postilaatikosta oli tippunut Anttilan alennuskuvasto, jota aloin heti selata innostuneesti. Ihana pinkki-mustaraidallinen puuvillapaita, se on saatava. Miestenosastolta löytyi myös yltiösöpöt hattivatti-bokserit hyvällä alennuksella. Lähdin siitä sitten Anttilaan shoppailemaan.

Paita löytyi heti pääkäytävän vierestä. Se oli napakkaa neulosta, hyvän tuntuinen. Emmin hetken m- ja l-kokojen välillä. L lähti mukaan, se sopi paremmin. Boksereistakin löytyi vielä l-koko, ukolleni se on usein paras. Kävin vielä yläkerrassa katsomassa josko sieltä löytyisi kukkaruukku bonsai-puulleni. Olen jo pitkään etsinyt soikeaa, matalaa ja mielellään limenvihreää ruukkua, mutta Anttilassa ei tunnetusti ole hyvä valikoima ruukkujen suhteen, jäi löytymättä. Alakerrassa huomasin, että pitkään himoitsemani ripsiväri oli jopa 4 euroa alennuksessa. En ollut aikaisemmin raaskinut ostaa sitä, mutta alennuksessa kun oli, lähti mukaan. Huomenna sitten katson oliko hintansa väärti.

Töissä meni ihan mukavasti. Aloin jo unelmoida viikonlopusta. Perjantaina töiden jälkeen mennään Markuksen kanssa kavereille grillamaan ja ryyppäämään pitkästä aikaa. Sunnuntaina on sitten sukulaistytön synttärit. Eli on jotain tekemistäkin tiedossa, jipii.

Ja meidän vessa ei toimi vieläkään. Huomenna tulee huoltosedät korjaamaan, kyseessä on kuulemma syöttöputken tukos. Saisivat sen nyt kuntoon, olisi ihan luksusta saada käydä vessassa kun siltä tuntuu.

-Täti